Algemene Verkoopsvoorwaarden

1. Algemeen Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van verkoop van producten door Widem BV. Door een bestelling te plaatsen, accepteert de klant deze voorwaarden.

2. Bestellingen Bestellingen kunnen geplaatst worden via onze website. Na plaatsing van een bestelling ontvangt de klant een bevestiging per e-mail.

3. Prijzen en Betaling Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Betaling dient te geschieden zoals aangegeven op de website.

4. Levering Wij streven ernaar om producten binnen de aangegeven levertijd te leveren. Vertragingen geven geen recht op schadevergoeding.

5. Retouren en Herroepingsrecht Klanten hebben het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Het product moet in de originele staat zijn.

6. Garantie Wij garanderen dat onze producten voldoen aan de specificaties zoals beschreven op de website. Eventuele defecten worden binnen de garantieperiode hersteld of vervangen.

7. Aansprakelijkheid Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de directe schade aan het product. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgschade.

8. Toepasselijk Recht Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.