Wie is Widem Logistics?

Widem Logistics is een internationale logistieke totaalaanbieder die het belangrijk vindt om zo dicht mogelijk bij zijn klanten te staan. Via uw vaste contactpersoon kan u gebruik maken van onze totaalaanpak rond transport, douane, retail distributie en (e-)fulfilment. We hebben fulfilment centers verspreid over Europa en douanekantoren in België en het Verenigd Koninkrijk.

Onze missie? U ontzorgen, van A tot Z, door uw goederen op een veilige manier snel en vlot naar de eindbestemming te brengen. Daarnaast kunnen we uw supply chain volledig in handen nemen en zorgen voor een vlotte inklaring.
Bij ons vindt u alles onder één dak.

Dit is Widem Logistics

Widem wil bedrijven, consumenten en markten met elkaar verbinden met als doel gezamenlijk succes te behalen. We gaan echter verder dan het vervoeren van goederen. Ons doel is om volledige logistieke oplossingen te bieden die transport, fulfilment, omni-channellogistiek, douanediensten en supply chain oplossingen omvatten. Dát totaalaanbod draagt bij aan onze uiteindelijke missie: het ontzorgen van onze klanten, zodat zij zich kunnen concentreren op hun eigen kernactiviteiten.

Onze geschiedenis begon in een appartement in Kortrijk, waar Yvan Vande Ghinste zijn eerste stappen zette als douanedeclarant. Al snel werden daar transportactiviteiten aan toegevoegd. Sinds 2016 heeft Widem Logistics zich geprofileerd als een verticaal geïntegreerde logistieke totaalpartner. Vandaag is Yvan nog steeds onze CEO, met Koen Vanden Berghe aan zijn zijde als Managing Director.

Widem Logistics is als logistieke dienstverlener actief in heel Europa. Doorheen de jaren kwamen er nieuwe activiteiten, markten, voertuigen, kantoren, magazijnen en nieuwe technologieën bij. Dit heeft ons gevormd tot de organisatie van vandaag met uitgebreide expertise en een internationaal netwerk van kantoren, distributiehubs en partners.

Leadership team

Ons leiderschapsteam heeft ongeëvenaarde ervaring in fulfilment operaties, transport en douanediensten. We geven prioriteit aan het leveren van persoonlijke service om aan de individuele behoeften van onze klanten te voldoen. Onze focus op teamwork garandeert een uitstekende service en operationele flexibiliteit. We streven dagelijks naar het runnen van vlekkeloze operaties. Vertrouw op ons team om consequent uitzonderlijke resultaten te leveren.

Yvan Vande Ghinste
Yvan Vande Ghinste

CEO

Koen Vanden Berghe
Koen Vanden Berghe

Managing Director

Marc Clément
Marc Clément

Logistics & Fulfilment Director

Kevin Van Ongeval
Kevin Van Ongeval

Road Director

Tom Deroo
Tom Deroo

Retail Distribution Director

Business Development team

Cynthia Machielse
Cynthia Machielse

Logistics & Fulfilment

Jo Plehiers
Jo Plehiers

Logistics & Fulfilment

Nathalie Depoorter
Nathalie Depoorter

Road Transport

André Goldstein
André Goldstein

Sea and Air Freight

Specialisatie in fashion

De modesector vraagt een specifieke aanpak door de niet alledaagse uitdagingen. Uit eigen ervaring weten we hoe complex, intensief en veeleisend de logistieke keten in de fashionwereld is. Geen enkel detail mag over het hoofd gezien worden.

Onze slogan is dan ook niet voor niets “we handle with care”.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw logistiek- of transportnoden?

Bij Widem Logistics helpen we u graag verder.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw logistiek- of transportnoden, met expertise in fashion?

Bij Widem Logistics helpen we u graag verder.