Onze klanten

Lees meer over de ervaringen van onze klanten die de verantwoordelijkheid en zorg voor hun transport en logistiek aan ons hebben toevertrouwd.
Bij Widem Logistics gaan we verder dan die extra mile: we creëren betrouwbare, efficiënte en naadloze logistieke oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Het persoonlijk contact dat u bij ons vindt, biedt gemoedsrust zodat u op uw twee oren kan slapen.
Wees gerust, “we handle with care”.

Onze klanten aan het woord

Bij Pro Sport Lights zochten we niet zomaar naar een leverancier, maar naar een echte partner. En die hebben we absoluut gevonden bij Widem Logistics. Vooral hun hands-on mentaliteit, de uitstekende communicatie met ons vaste aanspreekpunt en de voortreffelijke service maken van Widem Logistics onze ideale logistieke partner. Ze zorgen er dagelijks voor dat we onze klantbelofte, ‘vandaag besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verzonden’, kunnen waarmaken.

Diego Clarysse , Pro Sport Lights

Logo - Pro sport lights

De integratie en de opstart van het fulfilmentproces ging indrukwekkend vlot. De samenwerking tussens TalkingWalls en Widem Logistics is een cruciaal en bijzonder krachtig element in onze business processen. Bovendien hebben we een gezamenlijke visie om te streven naar perfectie en het overtreffen van klantenverwachtingen.

Onze producten liggen vandaag in meer dan 500 winkels wereldwijd en we ambiëren een sterke groei, zowel in B2B als B2C. Ik ben zeker dat Widem Logistics ons kan ondersteunen om dit te verwezelijken.

Philippe Pelsmaekers, TalkingWalls

Logo - Talking walls

Widem is een professioneel logistiek- en supply chain-bedrijf. Ik had het voorrecht om met het team in België te mogen samenwerken. Hun vermogen om te reageren op de eisen die wij van hen stelden was uitstekend. Ze konden na de Brexit snel een team mobiliseren om een site in België uit te rusten en te exploiteren.

Zou ik Widem opnieuw gebruiken? 100% zeker. Het zijn niet alleen fantastische operatoren, maar het is een fantastische groep mensen.

Carl Heathcote

Logo-JD sport

Ook klant worden bij ons?

Ervaart u vandaag obstakels in uw logistiek proces of heeft u challenges met betrekking tot stockage en transport?
Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Ook klant worden bij ons?

Ervaart u vandaag obstakels in uw logistiek proces of heeft u challenges met betrekking tot stockage en transport?
Wij helpen u graag verder.

Neem contact op